Все про куточок ГПД

Батьківська категорія: Статті

Багато батьків стикалися з потребою залишати своїх дітей після основних занять у школі на деякий час. Зазвичай школа організовує групи подовженого дня згідно з нормативними документами, основним з яких є Наказ МОН від 25 червня 2018 р. "Про затвердження Порядку створення груп подовженого дня у державних та комунальних закладах загальної середньої освіти" (Зареєстровано у Міністерстві юстиції України 24 липня 2018 р. № 865/32317). У таких групах організовується режим дня відповідно до санітарно-гігієнічних вимог та вікових особливостей учнів, якого вони повинні дотримуватися.

Одразу звернемо вашу увагу, що правильна назва - не продовженого, а група подовженого дня. Така назва затверджена Міністерством. Але у побуті все одно використовують стару звичну назву. На усіх наших стендах ми можемо змінити її за вашим бажанням.

Таблички на будинок

Батьківська категорія: Статті

таблички на будинок

Табличка на будинок - не стільки прикраса, скільки необхідність: хочеться, щоб у важливий момент ваш будинок могли знайти швидко і легко. Таблички на будинок виготовляються з різноманітних матеріалів та залежно від цього мають різний термін експлуатації.

Розглянемо усі варіанти. Кожний з них має свої переваги та іноді - недоліки, про які варто знати.

Таблички на будинок пластикові

пластик пвх 3 мм

Найпопулярніші зараз адресні таблички. Спінений ПВХ пластик виробляється з порошкового полівінілхлориду. Як і всі пластики, він довго руйнується в природному середовищі, тому є досить довговічним. А завдяки тому, що при виробництві використовується спінювання, матеріал виходить досить дешевим, і за своїми експлуатаційними характеристиками такий самий довговічний, як і звична нам пластмаса. Для адресних табличок підходить спінений пластик ПВХ товщиною від 3 до 5 мм, товстіший не доцільний. Більш тонкі таблички не купуйте, оскільки вони будуть дуже крихкими!

Переваги:

Куточок споживача

Батьківська категорія: Статті

Куточок споживача

Куточок споживача купити в каталозі

Куточок споживача або куточок покупця – це стенд, що інформує про послуги, товар і підприємця або юридичну особу, яка надає послугу. Такий стенд - не просто побажання чи забаганка власника магазину чи установи. Це вимоги держави щодо захисту прав споживачів та наявність такого куточка регламентується законом.

Сторінка 1 із 7

Режим роботи

 

Visa logo MasterCard logo