Аплікація з дітьми раннього віку

 

 

До кінця третього року життя дитина засвоює основні уявлення про колір, величину, форму. Її моторика вже достатньо розвинена і аплікація в цьому віці стає доступним способом подальшого розвитку як розумових, моральних, естетичних та мовних навичок, так і дуже позитивно впливає на інтенсивне формування художніх здібностей. Маленькій дитині значно легше висловлювати свої враження за допомогою творчості. Аплікація - чудовий вид продуктивної діяльності, що дозволяє за допомогою кольорового паперу, картону, клею і ножиць створювати яскраві привабливі для дитини зображення.

Ігри для дітей в шкільному таборіОргaнізація літнього відпочинку - один з вaжливих aспектів освітньої діяльності. Літнім дозвіллям повинен стати активно оргaнізовaнний відпочинок дітей, що сприяє зняттю фізичної та психологічної напруги дитячого організму. Міністерством освіти встановлено обов'язкову комплексну програму літнього шкільного табору, яка передбачає організацію змістовного дозвілля дітей.

АЛЕ, деколи хочеться привнести нотку різноманітності в звичний розпорядок дня в таборі, саме тому ми підібрали для вaс кілька цікавих ігор, які стануть відмінним рішенням в питанні заняття дозвілля дітей під час роботи шкільного табору:

Використання мобільних телефонів для навчанняЕлектронні освітні ресурси - це будь-які навчальні матеріали, для відтворення яких потрібні електронні пристрої. Сюди можна включити як різноманітні мультимедійні дані, так і інформаційно-довідкові сайти, наприклад, Вікіпедію.

Сучасна освіта вимагає до себе нового відношення усіх, хто включений в освітній процес: педагогів, учнів, батьків. Кожні два роки світовий інформаційно-знаннєвий обсяг збільшується більш ніж у два рази. Вивчити і знати усі досягнення світового людства нереально. На допомогу людству прийшов їх же винахід - комп'ютер і навчальні можливості інтернет простору.

Режим роботи

 

Visa logo MasterCard logo