Стенди НУШ: топ 10

Батьківська категорія: Статті

Стенди нуш

Стенди НУШ у сучасному розумінні – це стенди для початкових класів. Прагнення мужів науки перетворити навчання з тягаря на щось цікаве спричинило зміни у системі освіти. Сучасний кабінет початкових класів повинен бути яскравим, мати інтер'єр, що запам'ятовується, безліч корисних пристосувань і розвивалок для дітей. Ідея обладнати шкільний кабінет величезною кількістю цікавинок так, щоб дитині не хотілося йти зі школи, а, навпаки, хотілося проводити в ній весь вільний час, призвела до змін у поданні інформації дітям і появі на ринку безлічі наочних матеріалів, посібників та стендів з абсолютно новим змістом.

Пропонуємо до вашої уваги ТОП 10 стендів для НУШ.

Стенди для школи: топ 10

Батьківська категорія: Статті

Стенди для школи топ 10

Пропонуємо огляд найкрутіших стендів для школи! Кожен стенд – наша власна розробка. У створення макета кожного такого стенду для школи вкладено багато сили та часу - і на саму ідею, і на підбір інформації для стенду, і на дизайнерську роботу. Зазвичай, створення макета займає щонайменше 8 годин, а іноді й кілька днів.

Тож, далі ТОП 10 стендів для школи.

Карта України англійською

Купити карту України англійською мовою можна тут https://www.elitclass.com.ua/ua/karta-ukrainy-na-anglijskom-stend-1632.html

Карта України англійською – одна з наших найскладніших розробок. Карта детальна з адміністративним поділом, що відображає не лише обласні центри та міста, а й села. Пропонуємо невеликий огляд.

Сторінка 1 із 2

Режим роботи

 

Visa logo MasterCard logo