Стенд Програма медичних гарантій з інформаційним наповненням пластиковий №1350

Читати відгуки / 8390 Перегляди
Стенд Программа медицинских гарантий з плакатами
Артикул C1350
Розмір, см 200х120 см
Матеріал пластик ПВХ 3 мм з повнокольоровим зображенням
Додаткові аксесуари Ключки для плакатів, рамка по периметру
Ціна:
4 205 грн
Задати питання

Стенд Програма медичних гарантій з інформаційним наповненням пластиковий №1350 виготовлений згідно з вимогами НСЗУ. На стенді зображені плакати "Програма медичний гарантій для пацієнта", "Пріорітетні послуги", "Єдиний державний замовник медичних послуг за програмою медична гарантій". Крім них на стенді також розміщені наліпки з описом медичних послуг, на які законтрактована лікарня. Асортимент розміщених наклейок обов'язково узгоджується з замовником.

Стенд має розмір 200х120 см, виготовлений із пластику ПВХ 3 мм. У верхній частині стенду розміщений логотип НСЗУ і назва стенду. У нижній частині стенду розміщений міцний прозора кишеня для буклетів і листівок, що надаються НСЗУ. Карман відповідає вимогам НСЗУ, оскільки матеріал, з якого він повинен бути виготовлений, суворо не регламентується. Розміри кишені згідно з вимогами НСЗУ. На стенді також є спеціальні гачки для навішення плакатів.

Стенд обрамлений в рамку по периметру, в комплекті має кріплення.

Ваші побажання по стенду Ви можете вказати при оформленні замовлення через корзину в примітці, або по телефону нашому менеджеру.
Стенд виготовлений з пластику ПВХ 3 мм з нанесенням якісного повноколірного друку. Стандартне кріплення для стенду в комплекті.
Доставка по Україні транспортною службою Нова пошта. При необхідності вартість доставки ми можемо включити в вартість товару.
Вартість упаковки входить у вартість стенду.

Купити Стенд Програма медичних гарантій з інформаційним наповненням пластиковий №1350 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-405-625.

УПАКОВКА ТОВАРУ:

Всі товари усередині посилки ізольовані один від одного. Посилка ретельно упаковується в тверду картонну коробку. Послуга надається безкоштовно.

ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ:

Транспортними службами "Нова пошта", "Укрпошта". З приводу доставки іншими перевізниками - уточнюйте у менеджера.

Вартість доставки визначається компанією-перевізником (від 45 грн). Для дитячих садочків та шкіл замовлення від 4000 грн по Україні доставка безкоштовна!

ДОСТАВКА В ІНШІ КРАЇНИ:

Доставка здійснюється по повній попередній оплаті вартості виробу а також вартості пересилання + комісія банку за перерахування коштів. Більш детальну інформацію уточнюйте у менеджера.

ЯКЩО ВИ ПЕРЕДУМАЛИ ЗАБИРАТИ ПОСИЛКУ, або раптом зрозуміли, що вам не потрібен цей товар, будь ласка, сповістіть нам нам якнайшвидше. Це збереже наші кошти, кошти Нової пошти (або Укрпошти) та додасть поваги до вас як до відповідального замовника.

ОПЛАТА ПРИ ПОЛУЧЕНИИ:

Самый популярный вид оплаты - наложенный платеж: Вы оплачиваете стоимость товара при получении в отделении почтовой службы.

Заказы до 150 грн отправляются только по полной предоплате.

ОНЛАЙН ОПЛАТА:

Также один из популярных методов оплаты: после оформления заказа в корзине вам нужно выбрать метод оплаты Оплатить банковской картой онлайн (LiqPay, Приват24).

ОПЛАТА НА КАРТОЧКУ ПРИВАТБАНКА:

Для того, чтобы удешевить стоимость пересылки, мы рекомендуем оплату на карточку приватбанка. В этом случае Вам не придется оплачивать услугу пересылки денег транспортной компании.

ОПЛАТА ПО БЕЗНАЛИЧНОМУ РАСЧЕТУ (по перерахунку, через казначейство, безготівковий розрахунок):

Вы можете купить товар с оплатой по счету. Стоимость доставки в таком случае по Вашему желанию может быть включена в счет. Более детальную информацию уточняйте у менеджера.

Відгуки
,
Отримали фотовідгук від замовника )
,
Замовниця замовляла стенд Програма медичних гарантій, а також декілька інших стендів. Отримали ось такий відгук у вайбері:
Доброго дня Світлана! Все отримали, стенди дуже гарні. Дякуємо! Ваші екземпляри документів надіслали укрпоштою. Ще раз дякуємо за співпрацю. Гарного дня!
Залишити відгук
Ім`я:
E-mail:
Зміст відгуку:
Оцінка товару:
Image
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Режим роботи

 

Visa logo MasterCard logo