Табличка з шрифтом Брайля "Пандус" для МГН №1189

Читати відгуки / 5802 Перегляди
Табличка з шрифтом Брайля "Пандус" для МГН №1189
Артикул С1189
Розмір, см 20х25 см
Матеріал алюмінієвий композит 3 мм з повнокольоровим зображенням
Ціна:
338 грн
Задати питання

Табличка з шрифтом Брайля "Пандус" для МГН №1189 кріпляться на висоті від 1,2 до 1,5 метрів від землі.

Розмір таблички 30х17 см. Таблички можуть кріпитися на якісний двосторонній скотч або на саморізи в залежності від Вашої потреби. Тип кріплення Вам допоможе вибрати наш менеджер в телефонній розмові при оформленні замовлення. Кріплення для таблички в комплекті.

Корективи тексту безкоштовно.

При необхідності, ми можемо змінити розмір таблички. Ваші побажання, а також необхідний текст Ви можете вказати при оформленні замовлення через корзину в примітці, або по телефону нашому менеджеру.
Табличка виготовлена ​​з алюмінієвого композиту з нанесенням якісного повноколірного друку.
Доставка по Україні транспортними службами Укрпошта, Нова пошта.
Вартість упаковки входить у вартість таблички.
Табличка з шрифтом Брайля "Пандус" для МГН №1189 ви ​​можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-405-625.

УПАКОВКА ТОВАРУ:

Всі товари усередині посилки ізольовані один від одного. Посилка ретельно упаковується в тверду картонну коробку. Послуга надається безкоштовно.

ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ:

Транспортними службами "Нова пошта", "Укрпошта". З приводу доставки іншими перевізниками - уточнюйте у менеджера.

Вартість доставки визначається компанією-перевізником (від 45 грн). Для дитячих садочків та шкіл замовлення від 4000 грн по Україні доставка безкоштовна!

ДОСТАВКА В ІНШІ КРАЇНИ:

Доставка здійснюється по повній попередній оплаті вартості виробу а також вартості пересилання + комісія банку за перерахування коштів. Більш детальну інформацію уточнюйте у менеджера.

ЯКЩО ВИ ПЕРЕДУМАЛИ ЗАБИРАТИ ПОСИЛКУ, або раптом зрозуміли, що вам не потрібен цей товар, будь ласка, сповістіть нам нам якнайшвидше. Це збереже наші кошти, кошти Нової пошти (або Укрпошти) та додасть поваги до вас як до відповідального замовника.

ОПЛАТА ПРИ ПОЛУЧЕНИИ:

Самый популярный вид оплаты - наложенный платеж: Вы оплачиваете стоимость товара при получении в отделении почтовой службы.

Заказы до 150 грн отправляются только по полной предоплате.

ОНЛАЙН ОПЛАТА:

Также один из популярных методов оплаты: после оформления заказа в корзине вам нужно выбрать метод оплаты Оплатить банковской картой онлайн (LiqPay, Приват24).

ОПЛАТА НА КАРТОЧКУ ПРИВАТБАНКА:

Для того, чтобы удешевить стоимость пересылки, мы рекомендуем оплату на карточку приватбанка. В этом случае Вам не придется оплачивать услугу пересылки денег транспортной компании.

ОПЛАТА ПО БЕЗНАЛИЧНОМУ РАСЧЕТУ (по перерахунку, через казначейство, безготівковий розрахунок):

Вы можете купить товар с оплатой по счету. Стоимость доставки в таком случае по Вашему желанию может быть включена в счет. Более детальную информацию уточняйте у менеджера.

Відгуки
Залишити відгук
Ім`я:
E-mail:
Зміст відгуку:
Оцінка товару:
Image
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Режим роботи

 

Visa logo MasterCard logo